top of page

Vad är Profhilo? Vad är Jalupro?

Uppdaterat: 6 jan.

Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder. Det kan användas på ansikte, hals, decolletage, armar, händer och knän, eller andra delar av din kropp där huden visar synliga tecken på åldrande. Ofta ser vi en omedelbar märkbar förbättring av hudton och åter fuktning, samt en ökad fasthet och minimering av linjer.


Hur skiljer sig Profhilo från vanliga fillers?

Hyaluronsyra är mest känd som en "filler" och brukar användas för att ge volymen till läppar eller att konturera och forma andra områden i ansiktet. Profhilo skiljer sig från vanliga fillers på många sätt tack vare sin struktur som gör det möjligt att den sprids över ett stort område för att öka åter fuktning och strama upp eller "omforma" huden. Profhilo injiceras ytligare, strax under huden, där hyaluronsyran sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka fukthalten.


Vad är Jalupro Super Hydro

Jalupro Super Hydro är en utmanare till Profhilo och innehåller mer hyaluronsyra + aminosyror som skyddar och stärker huden.


Jalupro Super Hydro återfuktar mycket torr hud, stimulerar produktionen av elastin och kollagen samt ger en åtstramande effekt. Produkten innehåller en blandning av hyaluronsyra med låg och hög molekylvikt.


Jalupro Super Hydro är en hudprodukt som är speciellt utvecklad för att återfukta ansiktet och ökar produktionen av kollagen och elastin i huden. Detta gör att huden blir mjukare, mer elastic och mer ungdomlig.

Produkten innehåller en unik kombination av naturliga ingredienser, såsom hyaluronsyra och peptider, som hjälper till att fylla ut rynkor och fina linjer samt återfukta huden. Hyaluronsyra är en viktig fuktighetsbevarande substans som finns naturligt i huden och hjälper till att binda fukt i huden. Peptider är proteiner som hjälper till att återbygga och stärka hudens struktur, vilket kan bidra till att förbättra hudens elasticitet och förebygga åldrande.

Produkten administreras som injektion av en vårdpersonal på en klinik. Detta görs för att öka produktens effektivitet och för att ge en djupare penetration av de aktiva ingredienserna i huden. Injektionen kan utföras på olika områden av ansiktet och halsen, beroende på vilka områden som önskas behandlas.

Efter en injektion av Jalupro Super Hydro kan det förekomma viss rodnad och svullnad på injektionsstället, men dessa biverkningar brukar vara temporära och försvinna efter några timmar. Det är viktigt att följa vårdpersonalens instruktioner och råd efter en injektion och att undvika att utsätta behandlingsområdet för stark sol eller värme under den första veckan efter behandlingen.

För bästa resultat rekommenderas det att göra flera injektioner med Jalupro Super Hydro med en viss tidsintervall mellan behandlingarna, vanligtvis varje månad i 3 månader. Genom att upprepa behandlingen kan man uppnå långvarig åter fuktning och förbättring av hudens struktur och elasticitet.Vad innehåller Jalupro?

kJalupro Super Hydro är en steril, re absorberbar injicerbar lösning som innehåller 80 mg hybrid HA i sin sammansättning. Ingrediensen kombinerat med peptidmolekyler som acetyldekapeptid 3, acetyltetrapeptid 5, oligopeptid 24

Ingrediens gör det möjligt att:

- effektivt eliminera hudrynkor,

-förbättra hudens åter fuktningsnivå,

- återställande effekter av kollagen och elastin.


En hög koncentration av hyaluronsyra kan också visa på imponerande användbarhet när det gäller ansiktslyftning och minskning av huddefekter (som post-akne, ärr, mörka ringar, etc.).